Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Снимка: фейсбукКорнелия Нинова продължи с нападките си към Бойко

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgСнимка: фейсбукКорнелия Нинова продължи с нападките си към Бойко
Коментари Харесай

Нинова: Като чухме информацията за Държавния резерв, разбрахме защо Борисов избяга

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Снимка: фейсбук

Корнелия Нинова продължи с нападките си към Бойко Борисов, и откакто изслуша отчета за Държавния запас, изнесен от неговия ръководител Станимир Пеев.

Ето какво написа Нинова в персоналния си профил във фейсбук:

„ Като чухме информацията за Държавния запас, разбрахме за какво Борисов избяга.

Нямат отговори.

В Закона за Държавния запас е разказано какво са държавни запаси и ние не слагаме въпроса единствено за дезинфектанти, а за всичко належащо, с което можем да помогнем на българските жители, преди да дойдат помощи извън.

За ваша информация държавни запаси са съществени първични материали, материали, горива, хранителни артикули, медикаменти, болнично имущество, облекло и други, избрани с номенклатурен лист от Министерския съвет или със закон, предопределени за облекчаване на потребностите на националното стопанство при изключително състояние или рецесия.

Никъде тук няма няма отговорности на шефа на Агенцията за държавни запаси и военновременни ресурси. Отговорни за контрола, съхранението, финансирането и поддържането на държавните запаси е Министерският съвет. Той се ръководи от Бойко Борисов. Единствено той може и би трябвало да пристигна тук и да ни изясни какво е положението на Държавния запас. Нещо повече, в наредбата за образуване активността на Държавния запас в чл.24,ал.4 написа, че единствено Министерски съвет може да взема решение безплатно да освободи запаси и да ги даде на лечебни заведения и на лечебни заведения и на домове за обществени грижи. Никакъв шеф на организацията не може да си мръдне пръста без да му подреди премиера така и така да е взето с решение на Министерски съвет. Моля, вразумете се. В изключителна обстановка сме, със угриженост сме, сякаш всички, по какъв начин да помогнем на хората. Има ли някой от вашите изборни региони, който да не е чул нямаме маски, няма дезинфектанти или от болниците- че няма облекло. Внасяте безпорядък. Некомпетентни сте да помогнете на хората. ”

 



PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР